Pieni Kultakala Kulho

Pieni Kultakala Kulho

€89.20€111.40

Luova Kissapatsaskalasäiliö

Luova Kissapatsaskalasäiliö

€172.50€219.80

Led-minilasiakvaario

Led-minilasiakvaario

€53.90€65.70

Alumiiniset Laskuverkot

Alumiiniset Laskuverkot

€41.20€49.00

Akvaarioaaltojen Valmistaja

Akvaarioaaltojen Valmistaja

€46.10€55.40

Aurinkolähteen Kastelusarja

Aurinkolähteen Kastelusarja

€51.90€63.00

Muut Lemmikit, Kalastaa

Kalan omistaminen tarkoittaa, että sinun on ostettava säiliö ja pidettävä se aina parhaassa kunnossa. Akvaariot ovat hauraita astioita, jotka voivat likaantua hyvin nopeasti, tai, jos et pysty tekemään yhtä asiaa, voit vahingoittaa vakavasti söpöjä kalojasi. Siksi on tärkeää varustaa kalasäiliösi tarvittavilla varusteilla ja lisävarusteilla, jotta vältetään uhrit ja likaiset akvaariot. Loppujen lopuksi kauniin astian salaisuus on saada oikeat lisävarusteet ja asianmukainen huolto.

Jos luulet, että kalan omistaminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että laitat ne akvaarioon vedellä ja muutamalla koriste-esineellä, olet aivan väärässä. Jotta kalasäiliösi kukoistaisi ja sillä olisi vakaa ekosysteemi, jotta kalasi voivat elää sopusoinnussa ja rauhassa, sinun on luotava sen tarpeisiin sopiva akvaario. Puhdistustarvikkeet ja huoltotyökalut ovat välttämättömiä, jotta kalasäiliö pysyy terveenä ja täydellisenä.

Tarvikkeet, kuten puhdistusharjat, vedenvaihtopumput, akvaarionpuhdistusaineet, Betta-valot, lampun letkut, putkiliitokset jne., Ovat välttämättömiä akvaarion ylläpitämiseksi. Nämä tavarat voivat auttaa sinua puhdistamaan kalasäiliön ja vaihtamaan vettä niin, ettei kalojen tarvitse enää uida likaisessa vedessä likaisessa astiassa. Tämä voi tehdä heistä sairaita tai pahempia ja kuolla epäterveellisistä olosuhteista.

Jos sinulla ei ole oikeita lisävarusteita kalasäiliön hallintaan, se pahentaa elämääsi ja lisää askareita. Erittäin suositeltava säiliö on mini betta -säiliö, jossa on betta-valot.

Sen sijaan, että ostat kalasäiliön ja vaihdat veden manuaalisesti, voit ostaa useita lisävarusteita, jotka auttavat sinua ratkaisemaan ongelman muutamassa minuutissa. Kalasäiliön lisävarusteilla varustetut voivat parantaa kalasi elämää ja helpottaa elämääsi.