Kissat, Kissanhiekkalaatikot

Varmista, että kissallasi on paikka hoitaa liiketoimintaansa, varsinkin jos kissalla ei ole helppoa pääsyä ulkona. Kissanhiekkalaatikot tarjoavat ihanteellisen ratkaisun. Ne antavat kissan jonnekin hautaamaan jätteensä ja auttavat imemään hajuja.

Erilaisia ​​kissanhiekkalaatikoita löytyy Internetistä. Voit valita kissallesi tavallisen hiekkalaatikon tai valita jotain helpompaa, kuten itsepuhdistuva tarjotin. Kissan pissalokeroiden lisävarusteita, kuten itse pentue ja liukastumista estäviä mattoja, löytyy myös verkosta.

Parhaan roskakorin tulee olla riittävän syvä, jotta kissa ei voi heittää liian paljon roskia roskakorista. Joidenkin reunalla on reuna, jotta roskat eivät näy kaikkialla. Suosittelemme myös, että harkitset anti-track maton hankkimista.

Ne sijoitetaan kissanhiekkalaatikon viereen ja suunnitellaan kiinnittämään pienet pentueen hiukkaset kissan tassuilta, kun hän kiipeää.

Lisäksi, jos et valitse automaattista pakkauslaatikkoa, tarvitset vain lusikan. Kiinteät hiukkaset on poistettava jokaisen päivän lopussa, jotta roskakorin haju pysyisi raikkaana ja hygienia säilyisi. Tämä sopii parhaiten kissanhiekkalaatikoille.

Mitä itse pentueeseen tulee, sinulla on useita valintoja. Silikonipohjainen pentue on ihanteellinen absorboimaan virtsan ja ulosteiden haju. Kun on kyse siitä, kuinka monta laatikkoa hankitaan, se riippuu siitä, kuinka monta kissaa on kotona. Työskentele vähintään yhdellä laatikolla kissaa kohti. Näin kissasi nauttii kissanhiekkalaatikosta eikä tunne ahdasta.

Suunnitteletko matkaa kissasi kanssa? Sitten haluat nähdä upeita kissan matkalaukkuja ja -telineitä, joita meillä on käytettävissä.