UKK

Lähetätkö kansainvälisesti?
Meillä on varastoja ja tehtaita Aasiassa, Amerikassa ja Euroopassa. Tarjoamme kansainvälisen toimituksen useimpiin maihin / alueille.

Toimituskulut?
Kaikki tilaukset ovat ilmaisia.

mikä on toimituspäivä?
Kaikki tilaukset lähetetään 48 tunnin sisällä ostopäivästä, ja ne toimitetaan nopeutetulla toimituksella.Toimitusaika on 7-15 työpäivää.
Kuitenkin vuoden lomien aikana, koska korkean kysynnän tilaukset voidaan lähettää 48 tunnin sisällä, toimitusaika voi viivästyä.
Jos tilauksesi ei saapu arvioidun toimitusajan kuluessa, ota yhteyttä tukitiimiimme täällä

Kuinka seurata tilauksia?
Kaikki toimitetaan nimettyjen kuljetusyritysten kautta, ja niitä voidaan seurata rahtiyhtiön virallisilla verkkosivuilla.
Voit seurata tilauksesi tilaa reaaliajassa kirjoittamalla tilaustiedot "Seuraa tilausta" -sivulle.
Kuriirin numero ja seurantatiedot lähetetään automaattisesti tilausta varten varattuun sähköpostiosoitteeseen. Kun tilaus on lähetetty, saat myös sähköpostivahvistuskirjeen, joka sisältää toimitustiedot ja seurantanumeron.

Kuinka peruutan tilaukseni?
Ota yhteyttä meihin 48 tunnin sisällä ostokuitista tilauksen peruuttamiseksi ja hyvitämme koko summan.

Turvatakuu?
Noudatamme korkeimpia teollisuusstandardeja henkilötietojesi suojaamiseksi.
Tietosi ja henkilökohtaiset tietosi salataan lähetyksen aikana käyttämällä SSL-protokollaa (Secure Socket Layer Technology), protokollaa, jota on käytetty laajalti Internetissä maksujen käsittelyyn.
Tietojasi käytetään vain pyydetyn tapahtuman suorittamiseen, eikä niitä tallenneta myöhemmin.

maksutapa?
Hyväksymme kaikki yleisimmät luotto- / maksukortit. Voit maksaa myös PayPal-tililläsi, Amazon Payments -tililläsi tai Apple Pay tililläsi.